Kumluca Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezin Salonunda düzenlenen konsere Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, CHP Kumluca İlçe Başkanı Fahrettin Karaöz, İYİ parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Üyelerinin oluşturduğu Türk Halk müziği Korosu, ülkemizin değişik yörelerinden türküler seslendirdi. Koro üyeleri zaman zaman solo türkülerde okudu., Atatürkçü Düşünce Derneği Kumluca Şubesi’nin oluşturduğu Koro, Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu Mustafa Köleoğlu ve Eşi Nurgül Köleoğlu’ nunda eşlik ettiği “Dağ Başını Duman Almış, İzmir Marşı, Sarı Saçlım Mavi Gözlüm Nerdesin Türküsünü de seslendirdi. Bu eserler seslendirilirken salonda yüksek bir coşku hâkim oldu.

Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; “Ben hep bu yüzden büyük ailem diyorum. Bakın Eşimle birlikte çıktık koro ile türküleri birlikte okuduk. Sanki her zaman birlikteymişiz gibi oldu. Hemen kaynaştık. Bu birlikteliğimiz her zaman sürsün” dedi.