Ak Parti Eski İlçe Başkanı Arif Yavuzer oğlu Av. Hüseyin Yavuzer’i görkemli bir düğün merasimi ile evlendirdi.

Hacer-İdris Yiğit çiftinin kızları Rabia ile Hatice-Arif Yavuzer çiftinin oğulları Hüseyin dünya evine girdi.

Günay Sahil Tesislerinde yapılan düğün merasimine Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Ak Parti Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Ak Parti Antalya Eski Milletvekili Hüseyin Samani, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Altunkaya, kurum amirleri, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Rabia ve Hüseyin çiftinin nikahlarını Kumluca İlçe Müftüsü Hacı Kahraman kıydı. Nikah şahitleri ise İl Başkanı Taş, Antalya Milletvekili Köse ve Eski Milletvekili Samani, Dekan Altunkaya oldu. İlçe Müftüsü ve Nikah şahitleri genç çifte mutluluklar diledi.

Düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür eden Arif Yavuzer, “Oğlum Av. Hüseyin Yavuzer’in nikâh ve düğün merasimini hayırlısı ile yaptık.
Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak mutluluğumuzu paylaşan dostlarımız başta olmak üzere,
mutlu günümüzde aramızda olamayıp telefonla arayan, telgraf, çiçek ve çelenk gönderen tüm dostlarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.

Organizasyonu gerçekleştiren Portakal Organizasyon, Nur Pastanesi Kumluca şubesi, Erbay Dans grubu, Mustafa Özcan Güneşdoğdu ve ekibine teşekkürlerimi sunarım. Mutluluk sizinle daha güzel” dedi.

Düğüne merasiminde dualar, ilahiler ve çeşitli gösteriler yapıldı. Düğün gelin alması konvoyu ile sona erdi.

Batı Antalya, Finike Akdeniz ve Demre Toros Gazeteleri olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.