İlçede yaşanan içme suyu ve asfalt sıkıntısı ile ilgili girişimlerde bulunduklarını söyleyen İlçe Başkanı Yavuzer, “Yaşanan sıkıntı girişimlerimiz sonucu çözülüyor. Erentepe Mahallesinde devam eden içme suyu şebekesi çalışmalarında sona gelinde. İnşallah bir aksilik olmazsa Aralık ayında Belen’e su inecek. Erentepe ve Belen mahallerinde asfalt çalışmaları devam ediyor” dedi.

Arif Yavuzer sözlerini şöyle sürdürdü:
“Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü 2018 yılı içerisinde yapmış olduğu ihale ile Erentepe mahallesinin içme suyu isale ve şebeke hatlarının yetersiz ve sürekli olarak arıza veren bölgelerin yenileme çalışmalarında sona gelinmiştir.
Bu çalışma neticesinde Erentepe mahallesinde bin 500 metre 160 mm’lik boru, 19 bin metre 110 mm boru, 20 bin 250 metre 63 mm’lik boru ve evsel bağlantılar için ise 11 bin metre toplamda 51 bin 750 metre boru döşeme işlemi gerçekleştirilmiştir. Mahallemize 1 adet de 250 m3 içme suyu deposu yapılmıştır.
Ayrıca daha önce şebeke hatları bulunmayan Kartal, Horoz Ötmez Dere mevkii ve Karakuyu mevkii üst bölgelerine içme suyu şebeke hatları da yapılmıştır.”

Erentepe-Belen mevkiinde asfalt çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Yavuzer, “Erentepe mahallemiz içme suyu şebeke yenileme çalışmaları kapsamında Merkez, Karakuyu, Karga, Köse, Baysu, Üzümlüler mevkilerinde tahrip olan 9 km ve Erentepe-Belen arası 4 km asfalt yapım çalışmasına Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yapımına başlandı. Antalya Büyükşehir Belediyesine, ASAT Genel Müdürümüzü ve Kumluca ASAT şube müdürümüze teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.