Antalya’da düzenlenen basketbol  il şampiyonasında Antalya’nın en iyi dört okulu belli oldu.

KUMLUCA'DA BİR İLK

Spor alanında Antalya'nın en iyi okulları arasına Özel Kumluca Bil Koleji, Özel Antalya (İstek) Koleji,Özel Lara Bahçeşehir Koleji, Özel Birey Koleji  Antalya’nın en iyi dört okulu arasına girdi.

HEDEFİMİZ HER ALANDA ANTALYA`NIN EN İYİSİ OLMAK

Özel Kumluca Bil Koleji Okul Kurucusu Ertuğrul Acar,"  İki yıl önce Kumluca` ya yeni bir eğitim kurumu kazandırırken yol arkadaşlarımızla aldığımız iki önemli karar vardı. Birinci amacımız  temiz, ahlaklı, milli, manevi değerlere saygılı  ve üreten bir nesil yetiştirmek.İkinci amacımız bunları yaparken Antalya'nın ve ülkenin sayılı eğitim kurumlarından olmak.Hedefimiz hiçbir zaman bir ilçenin dar kalıpları içinde kalmak olmadı. Kumluca sevdalısı,  Kumluca Bil Koleji yöneticileri ve ekibi olarak Okulumuzun ismini önündeki Kumluca'yı  Sporda ve bilimde en iyi şekilde ülke genelinde temsil etmek için  çıktığımız bu yolda en çokta  Kumluca`mızın güzel halkının güzel düşüncelerine ihtiyacımız var.Bu  başarı Kumluca'mızın, Kumluca'nın çocuklarının ve Kumluca'ya armağan olsun " dedi

BİR İLÇE TAKIMI OLARAK ANTALYA’NIN BASKETBOL GÜNDEMİNE GİRDİK

Bil Koleji basketbol Takımın Koçu Hakan Bilici,"  öncelikle son dördüncü olduğumuz ve yarı finale yükseldiğimiz için mutluyuz.Disiplinli yapılan antrenman ve çok çalışmakla başarının yakalanabileceğini biliyorduk.Antalya’daki diğer takımları iyi tanıdık, her maça final havasında çıktık ve her maçı ciddiye aldık. Şimdi 6 Mayıs 'da önümüzde ciddiye almamız gereken Lara Bahçeşehir maçımız var. Lara Bahçeşehir  Antalya’nın iyi basketbol oynayan takımlarından, zaten yarı finale kalan 4 takımda birbirinden güçlü ekipler  fakat biz şimdiden bir ilçe takımı olarak Antalya’nın basketbol gündemine girdik.  Spor salonu koridorlarında Kumluca'dan gelen takım konuşuluyor. Rakiplerimizin çekindiği bir takımız " dedi.

Bil Koleji Basketbol Takım Kaptanı Onur Önel ," Bizler sahaya inanarak ve basketbol oynamak için çıkıyoruz. Bize bu imkanı veren basketbola ve sporun gücüne inanan okulumuzun değerli yöneticilerine ve bizi her maça ayrı ayrı hazırlayan koçumuza,  omuz omuza yürüdüğüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. 6 Mayıs'ta Antalya Kapalı spor salonunda oynanacak maça Tüm Kumluca halkını davet ediyoruz. Bu sporu yaparken takım arkadaşlarımda bende çok mutluyuz"  dedi.

Haber:Hamide Koçubaba