Antalya’nın 1976’dan bu yana markası haline gelen Paçacı Şemsi’nin  Kumluca şubesi hizmete girdi.

Antalya’nın başarılı  ve tecrübeli işadamları Feyyaz Uskut ve Mehmet Hanedan'ın 30 yıllık tecrübesi, profesyonel ustalarıyla birlikte Türkiye'nin yerli markası haline gelen Paçacı Şemsi 'nin 7/ 24 hizmet anlayışı ve  ilk gün ki damak tadını Kumluca'ya getirdi. 57 personel ile ilçeye istihdam  sağlayan Paçacı Şemsi'de  Çorba çeşitlerinin yanı sıra, Izgara çeşitleri, Fide çeşitleri  ve fırın tandır gibi  lezzetler sunuyor.14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla mekanı süsleyen  işletme de  çiftlere karanfil  hediye edildi.

1972'den itibaren geleneksel damak tadını koruyan Paçacı Şemsi konuklarına hoş ve ferah bir ortamda geleneksel lezzetleri tattırırken çocuklarının da eğlenceli vakit geçirebilecekleri ayrıca özel günlerde ayrılmış organizasyon bölümüyle kaliteli hizmet anlayışını Kumluca'ya taşıdı.

İşletme Sahibi Feyyaz Uskut,"Ortağım ve dostum  Mehmet Hanedan ile birlikte Antalya'daki lezzeti Kumluca'ya getirmeye karar verdik.Batı Antalya bölgesinin ve Kumluca'nın böyle bir işletmeye ihtiyacı vardı.Şubemizi üç gündür açmamıza rağmen yoğun bir müşteri potansiyelimiz var.Akdeniz bölgesinin damak tadını tanıyoruz. Ustalarımız iş yerimizde hizmete başlamadan önce Konyaaltı Şubemizde eğitim aldı. Çorbanın dışında  fırın tandır, kelle, et döner ve geleneksel kabak tatlısı ve Arap kadayıfı tatlı çeşitlerimiz bulunmaktadır. Kaliteli ve tecrübeli ustalarımız ile  Antalya’nın markası Paçacı Şemsi’nin çatısı altında hizmet vermekten ve Kumluca şubesini açmaktan dolayı son derece mutluyuz” dedi.

Müşteri Lale Dilek Olgun ve Taner Cem Özata ," Olimposta yaşıyoruz. Paçacı şemsi şubesinin Kumluca'da açılmasından çok mutluyuz.Antalya Şubesindeki lezzeti buraya taşımışlar, mutluyuz" dedi.

Dr. Murat  Kar ve  Benay Kar Çifti,  " Şubenin açılmasını bir aydır bekliyorduk.Sevgililer gününe özel tasarımlarıyla dikkat çekiyordu.Antalya'dan lezzet Kumluca'ya geldi.Kumluca'da bu tarzda hizmet veren işletme olmasından memnunuz " dedi

Haber : Hamide KOÇUBABA