Kumluca Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen tiyatro oyununu Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve 500 sanatsever izledi.

Melek Alkan Yönetimindeki Ankara Yeni Mahalle Şevket Raşit Hatipoğlu Anadolu Lisesi Öğrencilerinin sahnelediği iki perdelik “Moliere Cimri" adlı tiyatro oyunu orta yaşlı bir kişinin cimriliği yüzünden tüm dostlarını kaybetmesi konu ediliyordu.

Kumluca Belediyesinin daveti üzerine Kumluca’ya gelen Ankara Yeni Mahalle Şevket Raşit Hatipoğlu Anadolu Lisesi Öğrencilerinin sahnelediği tiyatro oyunu yaklaşık 1 saat sürdü. Oyunun ardından Oyunun Yönetmeni Edebiyat Öğretmeni Melek Alkan’a Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’nın eşi Azime Çetinkaya tarafından plaket verildi.

Başkan Çetinkaya İse yaptığı konuşmada; “İzlediğimiz tiyatro oyunu ile 19.Tarım ve Seracılık Festivalimizin ilk etkinliğini gerçekleştirdik. Yönetmen Melek Alkan Hocamız öğrencilerimizi çok iyi yetiştirmiş. Öğrencilerimiz profesyonel tiyatrocuları aratmadı. Şevket Raşit Hatipoğlu Anadolu Lisesi İdareci, Öğretmen ve Öğrencilerine teşekkür ediyoruz” dedi.