Kumluca Anaokulu Müdürü Filiz Akın ve Çalışkan Arılar Sınıfı öğrencileri, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Ziyarette Başkan Çetinkaya, anaokulu öğrencilerini kapıda karşıladı ve hepsiyle tek tek tokalaşarak isimlerini sordu. 

Ziyarette konuşan Anaokulu Müdürü Filiz Akın, amaçlarının öğrencilere küçük yaşta kurumları tanıtmak, kurum yöneticileri ve kurumlar hakkında bilgi edinmelerini sağlamak olduğunu söyledi. 

Böylece çocukların daha fazla öz güven kazanacağını ifade eden Akın, ayrıca çocukların da bu gibi durumlarda kendilerini ifade edebilme imkanı bulduklarını, bu durumunda çocukların ilerleyen zamanlardaki hayatlarına olumlu yansımaları olduğunu belirtti. 

Çocuklarla bir süre sohbet eden Çetinkaya ise, çocukların küçük yaşta bu kadar öz güvene sahip olmalarının gelecek adına ümit verici olduğunu ifade etti. Çocukların özellikle soru sormalarının ve meraklı olmalarının güzel olduğunu kaydeden Çetinkaya, çocukların belediyen taleplerini de not aldı. 

Ziyarette anaokulu öğrencileri Belediye Başkanı Çetinkaya’ya çiçek takdim ederken, Başkan Çetinkaya da çocuklara Kumluca Belediyesi logolu kupa bardak hediye etti. Gökhan TEMEL