Açılışa Finike Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Oskay, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Kayyum heyeti Mithat Aktar, Abdullah Saper, Hüseyin Kırkın ve Mehmet Eyüphan Karabastık, Alfemo Satış ve Pazarlama Direktörü Ahmet Dinler, Sancarlar Bölge Müdürü Mehmet Ali Avados, Alfemo Bölge Satış Müdürü İsmail Ermek, Halkbank Finike Şube Müdürü Hüsnü Tekmenüray, Halkbank Kumluca Şube Müdürü Recep Vural ve davetliler katıldı.

Hayırlı olsun temennisinde bulunan Finike Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Oskay, “şehir dışında olması sebebiyle Başkanımız Kaan Osman Sarıoğlu adına buradayım. Böyle güzel bir markayı ilçemize kazandıran, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sancarlar Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Mitad Aktar yaptığı konuşmada “Alfemo markasını Finike ve Kumlucalılar ile buluşturmaktan çok mutluyuz. Böyle bir markanın bölgemizde eksikliği vardı. İnşallah bölgemiz için hayırlı olur. Açılışa katılım bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Alfemo Türkiye satış ve Pazarlama Direktörü Ahmet Dinler, “Biz Alfemo olarak bir İzmir markasıyız. Toplamda 200 Bin M2 alanda üretim yapıyoruz. Bu yıl 21. yılımızı kutluyoruz. Yurt içinde yüzden fazla mağazamız var. Yurt dışında 60’tan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. Bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri üretiyoruz. 2017 yılında çok iyi bir ivme yakaladık ve 2018 yılı içinde yaklaşık 30 yeni mağaza açtık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde protokolün katılımıyla açılış kurdelesi kesilerek, mağaza gezildi.