Kumluca’nın yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş’a İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışmak üzere Antalya’ya tayini çıkan Mehmet Ali Girgin görevini devir etti.

Mehmet Ali Girgin, Mustafa Aktaş’a çiçek ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü beratını takdim etti.

Makamdan güç alan değil makama güç katan bir idareci olarak görev yapacağını belirten Müdür Mustafa Aktaş; “Ay yıldızlı bayrağımızın dalgalandığı her yerde görev yapmaya hazırız. Devletimiz beni Kumluca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine tayin etmişse bu görevi sevinçle ve gururla yapacağım. Müdürümüz Mehmet Ali Girgin Bey’in yaptığı güzel hizmetleri bir adım ileriye götürmek için çalışacağım” dedi.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne tayin olan Mehmet Ali Girgin ise; “Kumluca’mızın yeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Mustafa Aktaş hocamızı daha önceden de tanıyorum. Başarılı bir eğitimcidir. İlçemize çok faydalı hizmetler yapacağından eminim. Başarılar diliyorum” dedi.

MUSTAFA AKTAŞ KİMDİR?

Mustafa Aktaş,1971 yılında Tokat’ın Artova ilçesinde doğdu. İlkokulu Yeşilyurt Büğet Köyü, Orta ve Lise öğrenimini Tokat İmam Hatip Lisesi´nde tamamladı.1995 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 1995-1996 Bingöl Genç YİBO Sınıf öğretmeni 1996-1997 yıllarında İstanbul Sultanbeyli Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Sınıf öğretmeni, 1997-1998 yıllarında İstanbul Sultanbeyli Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Müdür yardımcısı,1998-1999 yıllarında Muş ilinde Yedek Subay Öğretmen olarak askerlik yaptı.1999-2003 yıllarında İstanbul Sultanbeyli Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı,2003-2009 yılları arasında İstanbul Çekmeköy İlçesi Alemdar Çatalmeşe İlköğretim Okulu Müdürü olarak görev yaptı. 2009 yılında İstanbul Kartal İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü oldu. Şube Müdürü iken 17.02.2011 tarihinde Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mustafa Aktaş, evli, eşi öğretmen ve iki çocuk babasıdır.

Ayrıca, Kumluca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevine atanan Hızır Güneş’te görevine başladı.