İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya İlçeleri ziyareti kapsamında Kumluca’da coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Meral Akşener’e Kumluca’ya gelişinde İYİ Parti Antalya Milletvekilleri Hasan Subaşı, Tuba Vural Çokal ve İyi Pari Analya İl Başkanı Yavuz Temizel eşlik etti. Genel Başkan Akşener’i Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Bekir Bircan, CHP İlçe Başkanı Arif Kocacık ve partililer karşıladı. Davul Zurna çiçeklerle ve sebzelerle karşılanan Akşener, zeytin ve zeytinyağı hediye edildi.

Akşener'in ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren İYİ Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan, Akşener'e yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve partililer adına teşekkür etti.

MÜTHİŞ BİR KORKU VAR
Basının özgür olmadığını vurgulayan İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener; “ Bir şey fark ettik epey süredir. Basının nerdeyse en azından % 95'i havuz diye tabir ettiğimiz bir sistemin içinde. Müthiş bir korku var. Bu korku sebebiyle bir araya geliyorsunuz. Gazeteciler mecburen suya, sabuna dokunmayan sorular şeklinde gidiyor. Bir yıllık süreçte bir şey fark ettik. Hangi parti olursa olsun. Bir partinin genel başkanı yani her hangi bir partiyi kastetmiyorum. Bir partinin genel başkanı çıkıyor. Öbür partinin genel başkanına hakaret ediyor. Ondan sonra karşılaşıyorsunuz basında. Onlar bize şöyle bir soru soruyor. Biz hiçbir tarafında yokuz. Diyorlar ki 'sayın Akşener, şu kişi şu kişiye şunu dedi, Siz ne diyorsunuz' diye. Bizim bu tür polemiklerle işimiz yok" dedi. Akşener sözlerini şöyle sürdürdü:

HER YERE AYAK BASACAĞIZ
"Fark ettik ki 3 gençten birisi işsiz. Üniversite mezunlarının % 35'i işsiz. Kadınlar tencereyi kaynatmakta zorlanıyor. Antalya gibi göreceli olarak Türkiye'nin ekonomik olarak rahat yaşadığı bir yerde bile böyle. Biz bu kısır çekişmenin aslında bazı meseleleri örtmek üzere özellikle tanzim edildiğine inandık. Bir plan yaptık. Haziran ayının sonuna kadar büyükşehirlerin ilçelerini gezmek kaydıyla buna Güneydoğu da dahil her yere ayak basacağız. Talepleri, tespitleri, tavsiyeleri, istekleri alacağız.

AĞALAR GELECEK
Kamyoncu esnafının sorunlarını, yeteri kadar dile getirmediniz dedi bir arkadaşımız. Demek ki öyle anlaşılmış. Ben zannediyorum ki çok iyi dile getirdik. Ama duyuramamışız. Şimdi benden sonra Antalya’nın tüm ilçelerine tüm ağalar gelecek haberiniz olsun. Rekabet yaratıyoruz.

SEÇMEN HEPİMİZE ELİNİ ÖPTÜRECEK
Esnaflar için derler ki malın iyi olsun. Satarken elini öptürürsün. Şimdi seçmen hepimize elini öptürecek. Oyunu verirken önce kulak çekildi. Şimdi de seçmenin velinimet olmasının önünü açacağız. Rekabeti oluşturmaya çalışıyoruz.

HEPSİ BİRER BİRER BURALARA DÜŞECEK
Şu anda bakanların tamamının ismini sayabilecek kimsenin olduğunu zannetmiyorum. Buna bende dahil. Çünkü seçilmemiş insanlardan oluşuyor. Şimdi hepsi birer birer buralara düşecek. Sırasıyla Anadolu’yu Allah nasip ederse gezdireceğim ben bu arkadaşlara. Size gelecekler gözünüzün içine bakacaklar ne yapabiliriz arkadaşlar diyecekler. Vatandaşımız ile hemhal oluyoruz. Elini sıkmadığınız insan sizin değildir. Kapısını çalmadığınız kimse sizin değildir. Ayağınızı basmadığınız yer sizin değildir. Onun için hepimiz bunu yağacağız.

BÜTÜN AĞALARI, SANDALYENİN ÜSTÜNE ÇIKIP HİTAP ETMEK MECBURİYETİNDE BIRAKACAĞIM
Bütün ağaları, burada sandalyenin üstüne çıkıp size benim gibi hitap etmek mecburiyetinde bırakacağım İnşallah. Onun için geziyoruz. Haziran sonuna kadar da Güneydoğu dahil bütün büyükşehirlerin ilçeleri tek tek dolaşacağız."