Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, "Liyakatin esas alındığı, hukuk üstünlüğünün tanındığı, sadece bir takım zümrenin değil tüm toplumun refah seviyesinin yükseldiği, ayrımcılığın değil birlik ve kardeşliğin yaşandığı bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, inanın az kaldı" dedi.

İYİ Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, düzenlediği basın toplantısında, partisinin kurulduğu günden bu yana bağımsız ve her alanda daha iyisini hedefleyen Türkiye için mücadele ettiğini anlattı. Bu hedef doğrultusunda gerçekleştirdikleri mücadeleyi zaferle taçlandırmayı amaçladıklarını vurgulayan Karacan, "Güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirmeliyiz. Liyakatin esas alındığı, hukuk üstünlüğünün tanındığı, sadece bir takım zümrenin değil, tüm toplumun refah seviyesinin yükseldiği, ayrımcılığın değil, birlik ve kardeşliğin yaşandığı bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz" diye konuştu.

'TARİH YAZACAĞIZ'

İl başkanı ve yönetim olarak ocak ayındaki genel kurulun ardından göreve başladıklarını dile getiren Karacan, şunları söyledi:

"Gün sahaya inme, inanç ve azimle kardeşlik ve birlik içinde çalışma günüdür. Ülkesine ve şehrine sevdalı tüm vatandaşlarımızı, İYİ Parti çatısı altında bir olmaya davet ediyorum. Görevde olduğumuz süre zarfında, ben ve yönetimdeki arkadaşlarım, ilçe eşkilatlarımız olmak üzere tüm gücümüzle genel merkezimizin ışığında Antalya'mızı ve ülkemizi daha iyi yerlere taşıyıncaya kadar mücadelemiz kararlılıkla, azimle devam edecek. Milletin sesi neredeyse, iradesi, derdi neredeyse, çözümlerimizle oradayız. Milletimizin açtığı yolun önünde hiçbir engel duramaz. Bu yolu yürümeye hep birlikte devam edeceğiz. Tarih yazacağız."

Antalya'da otellere yerleştirilen depremzedeler ve işletme sahiplerinin yaşadıklarına değinen Karacan, şöyle konuştu:

"Otellere yerleştirilen depremzedelere bir süre sonra, 'kusura bakmayın müşterimiz gelecek denilecek' ve onlar ayrılmak zorunda kalacak. Rusya Ukrayna savaşıyla konut stoğunda sıkıntı vardı. İnsanlar A mahallesinden B mahallesine taşınmak zorunda kaldı. Deprem sonrası gelenler, burada yaşayanlar mağdur oldu. Misafir olarak depremzedeleri ağırlayanlar da sıkıntıya düştü. Gönüllü olarak depremzedeye kapısını açanlar zor durumda. Bu sorunları en aza indirmek için partimizin kardeş il projesi kapsamında Hatay kardeş ilimiz oldu. Projeye destek vermek isteyenlerin yardımını depremzedelerimize doğru şekilde aktarmak için çalışmalara başladık."

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha