Ak Parti Kumluca İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ankara'da Ak Parti Grup Toplantısına katıldıklarını belirten ilçe Başkanı Erol Uysal; "Ankara'da Kumluca rüzgarı esti" dedi.

Salı günü gerçekleşen grup toplantısına Kumluca'dan AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan 20 kişilik heyet grup toplantısına katılarak adeta gövde gösterisinde bulundu.

Grup toplantısına Kumluca'nın damga vurduğunu belirten İlçe Başkanı Erol Uysal; "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarını dinledik. Antalya Milletvekillerimizle bir araya geldik. Vekillerimiz ve Teşkilatımız yekvücut olarak kenetlenmiş durumdayız" dedi.

Grup toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Küçükyılmaz'ı ziyaret ettiklerini söyleyen Uysal, "grup toplantısında reisimizi dinledikten sonra Külliye'ye geçerek Cumhurbaşkanı Başdanışmanı hemşerimiz Muhammet Mücahid Küçükyılmaz'ı makamında ziyaret ettik. İlçemizin selamlarını ilettik. Hemşerimiz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kumlucalılara selamlarını iletti. Daha sonra Ak Parti Genel Merkezimizi ziyaret ettik. Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir, MKYK Üyesi ve Antalya Milletvekilimiz Mustafa Köse ile İl Başkanımız Av. İbrahim Ethem Taş'ın katılımıyla her hafta yapmış olduğumuz olağan toplantımızı genel merkezimizde gerçekleştirdik" dedi.

Ek hastane binası ile ilgili girişimlerde bulunduklarını vurgulayan Erol Uysal, "Kumluca Devlet Hastanemizin ek bina yapımı ile ilgili Milletvekillerimizle görüştük. Dışişleri bakanımız ek bina projesinin en büyük destekçisi. Sürecin hızlanması için destek istedik. En yakın zamanda ihaleye çıkarılması konusunda destek sözü aldık. Milletvekillerimizin de desteği ile inşallah ek hastane binamız en yakın sürede ihaleye çıkarılarak, tamamlanacaktır" ifadelerini kullandı.

Moral ve motivasyonla ilçeye döndüklerini ifade eden Uysal sözlerini şöyle sürdürdü:
"Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Antalya Milletvekillerimiz teşkilatımıza özel önem gösterdi. Reisimiz yoğun gündemine rağmen bir süre bizimle sohbet edip, fotoğraf çektirdi. Önümüzdeki süreç ile ilgili bir takım istişarelerde bulunduk. Teşkilat olarak ilçemize moral ve motivasyonla döndük. Teşkilatımıza gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı, reisimize, dışişleri bakanımıza, genel merkezimize ve milletvekillerimize teşekkür ediyoruz."