Kumluca Belediyesi Konferans Salonunda yapılan toplantı ’ya Kumluca Belediye Başkanı Yusuf Göven, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer, AK Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Ali bayram Doğan, Kumluca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cihan Kızılkaya, AK Parti Kumluca İlçe Kadın Kolları Başkanı ve partililer katıldı.

Parti için sorunların ve 24 Haziran Seçimleri için çalışma metotlarının konuşulduğu toplantıda ilk konuşmayı Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer yaptı.

24 Haziran seçimlerinin ülkemiz açısından çok önemli olduğunu, bu yüzden her zaman olduğundan daha fazla çalışılması gerektiğini vurgulayan Başkan Yavuzer; “Her seçim öncesi Kumluca’da AK Partinin oylarının düşeceği dedikodusu yayılır. Ancak ilçemizde her seçimde de AK Partinin oyları artar. Birilerinin kalemşörleri AK Parti Kumluca İlçe Teşkilatımız hakkında yine karalama kampanyasına başladı. AK Parti Kumluca İlçe Teşkilatı olarak, ilk günkü heyecan ve şevk ile davamızın arkasında durup düşmanlarımız sevindirmeyeceğiz. Biz 24 Haziran seçimlerinin bu ülke için, İslam Dünyası için ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Oyuna gelmeyeceğiz, oyunları bozacağız” dedi.

AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ise; “19 yıl belediye başkanlığı yapıp da hakkında hiçbir yolsuzluğa karışmamış, şaibesinin bulunmaması her yiğidin hakkı değildir.

Biliyorum Belediye Başkanımız Hüsamettin Çetinkaya’nın Milletvekili listesine katılamadığı için üzgünsünüz. Hüsamettin Çetinkaya Başkanımın yaşadığı olay ilk defa olmuyor. Siyasi geçmişte bunlar yaşandı. AK Parti de yaşandı. Hem de birden çok yaşandı. Hüsamettin Başkanım başvuru yaptığı günden beri her şeyde bir hayır vardır diyordu. Öyle olur inşallah. Ancak listeye giremediğini öğrendiği günden beri küsüp çekip gitmemek, ben ne olursa olsun davamın arkasındayım demek, gerçek bir dava adamının tavrıdır. Hüsamettin Başkanımın Partimiz içinde bir gün mutlaka çok iyi bir şekilde değerlendirileceğine inanıyorum” dedi.

Toplantının ardından hep birlikte Ziraat Bankası Kumluca Şubesine Cumhurbaşkanlığı seçimi için destek kampanyasına destek vermek amacıyla para yatırmaya geçildi.