ASAT Genel Müdürlüğü Kumluca Şube Müdürlüğü, Kumluca genelinde aralıksız sürdürdüğü içme suyu hat çalışmalarına Adrasan mahallesinde de hız kesmeden devam ediyor. Adrasan mahallesinde yeni şebeke hatları ile su takviyesi sağlamak ve mahallede yaşayan vatandaşların su ihtiyaçlarını kesintisiz olarak karşılamak isteyen ASAT Kumluca Şube Müdürlüğü, sahildenn Denizyolu caddesine kadar olan bölgeye bin 200 metre içme suyu hattı döşüyor. 

Yaklaşık iki haftadır olumsuz hava koşullarına rağmen bölgede çalışmalarını sürdüren ASAT Kumluca ekipleri, 15 günlük çalışma sonunda, su takviyesi sağlamış olacak.

Kumluca’nın her karışında sorunsuz su sıkıntısı için aralıksız çalıştıklarını belirten Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, vatandaşların yaz aylarını sorunsuz geçirmesi için Adrasan’da çalışma yaptıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, Adrasan mahallesini rahatlatacak ilave su takviye çalışmalarının biran önce yapılmasını istediğini belirter Evran, “Ekiplerimiz yağmurlu ve soğuk hava şartlarına rağmen iki haftadır çalışıyor Şebeke hattından alınan su ile Adarasan mahallesinin su ihtiyaç debisini biraz daha arttırmak için yapılan bu çalışmalar yaklaşık 15 güne kadar tamamlanacak. Amacımız vatandaşlarımıza temiz, sağlıklı ve sürekli içme suyu hizmeti sağlamak” diye konuştu. Gökhan TEMEL