Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye’ye ait tüm birimlerin de katıldığı çalışma ile orta refüjler iş makineleri marifetiyle yerinden söküldü.Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu başkanlığındaki heyet Sahilde yer alan yaklaşık 2. 5 kilometrelik yolda planlanan çevre düzenlemesi için incelemelerde bulundu.

Adrasan esnafıyla da sohbet eden ve çözüm önerilerini dinleyen Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; “Adrasan ilçemizin dünyaya açılan pencerelerinden birisidir. Yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimizin daha rahat seyahat etmeleri, rahat tatil yapabilmeleri için Adrasan’ımızda işe önce trafik düzenlemesi yapmakla başlıyoruz.

Sahil boyundaki yolumuzun çevresinde de çalışmalar yapacağız. Otopark alanlarımızı genişleteceğiz. Sahil boyunda misafirlerimizin rahat yürüyüş yapabilecekleri ve rahat bir vakit geçirebilmeleri için sahil bandı çalışması yapacağız. Önümüzdeki günlerde de Olympos turizm merkezimizde de bu tür inceleme ve çalışmaları yapacağız” dedi