Adalet ve Kalkınma Partisi Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal, Önceki Dönem ve yeni dönem belediye meclis üyeleri, belediye başkan adayı Hüsamettin Çetinkaya ile Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette açıklama yapan Kumluca Belediye Başkan Adayı Hüsamettin Çetinkaya; “Cenaze de düğünde, üzüntülü ve sevinçli günlerimizde beraberiz. Durum böyleyken, Kumlucamız için yapılacak her hizmetin arkasında oluruz. Seçim demokrasi içindir. Seçim insanların fikirlerini yaşadığı bir çalışma ortamıdır” dedi.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu; “Seçim çalışmalarında her gittiğim yerde festival, özellikle de Yörük Göçü yapacakmışsınız diye sordular. Kumluca’da kazanılmış bazı etkinlikler var. Bunlar her biri, binlerce, milyonlarca emeğin birikimidir. Halkın kabul gördüğünü geleneksellerden vaz geçemeyiz. Bu etkinlikleri gerçekleştirirken, sizleri yanımızda görmek isteriz. Biz hayatın her alanında sizlerle birlikte olmaktan mutlu oluruz” dedi.