Buluşmaya muhtarlar ve meclis üyeleri katıldı. Alakır Nehrinin kenarında kavak ağaçları altında doğal güzelliklerin eşlik ettiği buluşmada katılımcılara kavurma, pilav, keşkek, tatlı gibi ikramlarda bulunuldu. Mahalle muhtarlarına teşekkür eden Köleoğlu enerjisi hiç bitmeyen muhtarlara taşınabilir şarj aleti (powerbank) hediye etti.

Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, ‘’Beraberliğimiz için bir araya gelmemize vesile olan öncelikli olarak Muhtarlar Derneği Başkanımıza teşekkür ediyorum. Yoğun çalışma tempomuzun içerisinde böyle doğal güzellikleri de yasabildiğimiz hem içeriden hem de dışarıdan gelen misafirlerimize Karacaören Balıkla Mevkiimizde gösteriyoruz. Alakır ırmağımızın yan tarafında kavak ağaçlarının altında serinlikte oturuyoruz, burada olmaktan çok mutluyuz. Kumluca’mızdaki 41 MahallemizdenKaracaören mahallemizdeyiz. Kumluca Muhtaralar derneğimiz ve bütün muhtarlarımızla beraber karpuz çatlatan dediğimiz Balıkla Mevkiimizin serin sularındayız. Bütün misafirlerimizi bu sıcak günlerde buraya davet ediyoruz’’ dedi.

Karacaören Mahalle Muhtarı Abdullah Gülez, ‘’Öncelikle 41 Mahalle Muhtarımıza Belediye Başkanımızın davetine icabet etmelerinden dolayı teşekkür ederim. Kumluca halkını pikniklerini yapmak üzere Karacaören mahallemizin Balıkla Mevkii’ne davet ediyorum. Gelen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.’’ Dedi.

Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Songur, ‘’Birbirinden değerli 41 Mahallemizin nadide mahallerinden birisi olan Karacaören Mahallemizde Kumluca Belediye Başkanımız ile beraber Balıkla Mevkiimizdeyiz. Pandemi süresinde zor günlerden geçmiştik tekrar biraya gelip birlik beraberliğimizi pekiştirelim hem bu güzel doğanın karpuz çatlatan suyumuzun tekrar bu güzelliklerin farkına varalım istedik. Belediye Başkanımız Mustafa Köleoğlu da bizlere bu konuda yardımcı oldu. Muhtarlarımızla beraber Karacaören muhtarımız Abdullah Muhtarımın ev sahipliğinde buradabir araya geldik. Bütün halkımızı Kumluca’mızın birbirinden güzel nadidede köşelerinde ağırlamak isteriz. Sırasıyla Karacaören Mahallemizden başladık. Önümüzdeki günlerde daha güzel daha gizli cennetlerini de tanıtmaya devam edeceğiz. Tüm halkımızı nadide mekanlarımıza davet ediyoruz’' dedi.