Deprem Bölgesi Yardım Eli projesi kapsamında iş insanı Kemal Bilal Öner de yardım elini uzattı. Kahramanmaraş’ın Pazarcık İlçesi’nde meydana gelen ve 10 ilimizi etkileyen depremin yaralarının sarılması için  Öner’in  hazırladığı mutfak gereçleri, kuru gıda, sebze meyve, ısıtıcı, un, tüp ve ocaklardan oluşan yardım eli paketi, Adıyaman’ın Kahta İlçesi’ndeki depremzedelere ulaştıracak.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesinde 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından ülkedeki tüm duyarlı vatandaşlar gibi kolları sıvayan Öner, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere bir Panelvan yardım paketi hazırlattı. Kumluca’da hazırlanan Panelvan’da mutfak gereçleri, kuru gıda, sebze meyve, ısıtıcı, un, tüp ve ocak gibi birçok malzeme bulunuyor. Yardım paketi depremin büyük hasar verdiği Adıyaman’ın Kahta İlçesi’ndeki afetzedelere ulaştırılacak.

İş insanı Kemal Bilal Öner, “Bütün Türkiye’nin başı sağ olsun. Vatandaş, iş insanı ve siyasetçi olarak her türlü yardımı birlik ve beraberlik içinde yapmamız gerekiyor. Bu ülkede yaşayan vatandaşların birlik ve beraberlik içinde olduğunu göstererek deprem bölgesindeki insanlarımızın yalnız olmadıklarını ve ülke insanının desteğinin arkalarında olduğunu hissettirme zamanı. Ben de imkanlarım doğrultusunda bir destek verdim. Hazırlanan malzemeler Adıyaman’ın Kahta İlçesi’ne ulaştırılmak üzere yola çıktı. Vatandaşlık görevimi yapmanın mutluluğu içindeyim” dedi.

Editör: SİNAN ÇEVİREN