YÜCEL KAPLAN: 2024 HEDEFİMİZ KUMLUCA'DA MHP BAYRAĞINI DALGALANDIRMAK

MHP Kumluca İlçe Başkanı Yücel Kaplan, Mart 2019 yerel seçimlerinden bu yana geçen zamanı ve Kumluca'daki hedeflerini anlattı.

30 YILDIR PARTİMİN BAYRAĞINI TAŞIYORUM
Okul çağlarından bu yana partinin içinde olduğunu aktaran yücel Kaplan, "siyasete okul çağlarında ülkü ocaklarında başladım. 9 yıl Ülkü Ocakları başkanlığı yaptım. 15 yıl ilçe yönetiminde bulundum. 16 Ağustos 2016 yılından bu yana da liderimiz Devlet Bahçeli’nin teveccühü ile ilçe başkanlığı görevini yürütüyorum. 30 yıldır partimin bayrağını taşıyorum. Dava ve hak yolunda çıktığımız bu yolda liderimiz Devlet Bahçeli’nin gösterdiği yolda ilerliyoruz" dedi. Kaplan sözlerini şöyle sürdürdü:

İLÇEMİZDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANACAĞIZ
"Liderimiz Devlet Bahçeli'nin gösterdiği yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Büyüklerimizin kararı ile Seçimlerde Cumhur ittifak ile yola çıktık. MHP olarak İlçemizde Cumhur İttifakı'nın adayı Hüsamettin Çetinkaya'nın kazanması adına elimizden gelenin fazlasını yaptık. MHP Kumluca ilçe teşkilatı olarak Cumhur İttifakına tam destek olduk. İttifaka ihanet etmedik. Bu bir bayrak yarışıdır. Elimizden geleni fazlasını yaptık ama seçimi kazanamadık. Demek ki bir yerlerde hata yapmışız ve kendimizi halkımıza iyi anlatmamışız. Hatalarımızdan ders çıkararak 2023 hedeflerine ulaşıp, ilçemizde belediye başkanlığını kazanacağız."

KUCAKLAMAYA HAZIRIZ
Hatasını anlayarak partiye geri dönüşlerin başladığını söyleyen Kaplan, "genel başkanımızın çağrısına cevap veren İyi partiden partimize gelen arkadaşlarımızı bağrımıza bastık. Genel başkanımıza liderimize Devlet Bahçeli'ye hakaret etmeyen, bütün Türk milliyetçilerini tekrar partimizde görmek istiyoruz. Samimiyetimizle bu arkadaşlarımıza kucaklamaya hazırız" şeklinde konuştu.

ÜYE SAYISINI 2023'ÜN ÜZERİNE ÇIKARTACAĞIZ
Göreve geldiğinden bu yana üye kayıtlarında ciddi bir atış yakalandığını aktaran Kaplan, "göreve geldiğimizden bu yana partimize 650 üye kazandırdık. Hedefimiz; Cumhur İttifakının 2023 hedeflerine ulaşmak, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde ilçemizde belediye başkanlığını kazanmak ve parti üye sayısını 2023'ün üzerine çıkarmak" dedi.

DESTEK OLMAYA HAZIRIZ
Belediye Başkanının 7 aylık performansını değerlendiren Kaplan, "Kumluca Belediye Başkanı Sayın Mustafa Köleoğlu’nun seçimden bu yana yaptığı icraatlarla ilçemizde kırgınlıkların, gereksiz tartışmaların olduğu bir dönem oldu. Mesela KUMBEK, Kuran Kursları, Cumhurbaşkanımızın resminin indirilmesi üzücü olaylardı. Seçimler bitti. Belediye Başkanımız siyaseti bir kenara bırakarak daha birlik ve beraberlik içinde yönetim sergilemelidir. Bizim beklentimiz bu yöndedir. Cumhur ittifakı meclis üyelerimizle beraber Kumluca’nın yararına olan her projede destek olmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

İL BAŞKANIMIZ HİLMİ DURGUN İLE HEP BERABER HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ
Kaplan, "2016 yılından bu yana beraber siyaset yaptığımız MHP Antalya İl Başkanlığına getirilen Sayın Hilmi Durgun ile hep beraber hedeflerimize ulaşacağız. İl Başkanımızın Ziraat Mühendisi olması ilçemizin, ilimizin sorunlarını aktarılması konusunda elimize güçlendirecektir. İnşallah 2023, 2024 hedeflerimizi İl Başkanımızla, diğer ilçe başkanlarımızla Antalya'da ve tüm ilçelerde gerçekleştiririz" dedi.