' İNSAN KAYNAĞININ DEĞİŞİM VE GELİŞİMİ AMAÇLANIYOR'

Batı Antalya Bölgesi Yöneticilerinin buluştuğu konferansa bilgilerini ve deneyimlerini paylaşmak amacıyla Eğitim Duayeni Prof.Dr Aytaç Açıkalın katıldı.

Etkinliğe Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erhan Baydur , Kumluca Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Girgin, Batı Antalya Bölgesi okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Açılış Konuşması yapan Antalya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erhan Baydur," 2023 Eğitim vizyonu okul yöneticileri buluşmaları eğitimlerimizle okul yöneticileri ve meslektaşlarıma yönetici vizyonlarını geliştirerek okullarımızdaki eğitim kalitesini artırmayı amaçlıyoruz" dedi.

YAPTIĞI BİNA ÇÖKMEYEN MÜHENDİSE İHTİYACIMIZ VAR.

Eğitim Duayeni Prof.Dr Aytaç Açıkalın, "İnsan kaynağını olumlu yönde eğitimler vererek değiştirmeyi amaçlıyorum.Karakteri oturmamış bireyin üzerinde bir şey inşa edemezsiniz. Eğitim vermemdeki amacım insan kaynaklarının değişim ve gelişimini sağlayıp yaptığı bina çökmeyen mühendise, ahlaklı gençler yetiştiren öğretmene, kısacası bizim karakterli insanlara ihtiyacımız var" dedi.

OKUL YÖNETİCİLERİ BAKIŞ AÇILARINI DEĞİŞTİRMELİ.

Okul müdürü değiştimi,okulun atmosferinin değişeceğinin altını çizen Prof.Dr Aytaç Açıkalın," Okul yöneticiliği saygı değer bir meslektir. Okul yöneticileri bakış açılarını ve vizyonlarını geliştirmeleri amacıyla 2023 yönetici buluşmaları etkinlikleri düzenleniyor.Yeni düşüncelere ve farklı görüşleri paylaşarak bakış acımızı,vizyonumuzu geliştirebiliriz. Bu mesleki gelişim sohbetine katılan okul yöneticisi meslektaşlarıma, sağlık,başarı ve mutluluk dileklerimi sunar, başarılar dilerim " dedi.

Haber: Hamide KOÇUBABA