ALANYA, (DHA) - ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner'e iadei ziyarette bulundu.

Alanya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mesut Güner, ziyaretinden dolayı Başkan Yücel'e teşekkür etti. Prof. Dr. Güner, “Göreve başladığımda kıymetli başkanımızı ziyaret etmiş, üniversitemizin gelecekteki çalışmaları ve projeleri hakkında kendilerini bilgilendirmiştim. Nezaket ziyaretinde bulunmaları bizleri çok mutlu etti. Belediyemiz ve üniversitemiz, kentin ortak iki önemli değeridir. Bu nedenle üniversite- belediye iş birliklerine, üniversite- belediye ortak proje üretimlerine çok önem veriyoruz. Belediye başkanımız sayın Adem Murat Yücel de bu kapsamda her zaman gerekli desteği sağlayacaklarını ifade ettiler. Hem ziyaretlerinden hem de bugüne kadar üniversitemize yapmış olduğu, yapacakları kıymetli katkılar için şimdiden çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Alanya Belediye Başkanı Yücel ise "Alanya Üniversitesi Rektörlüğü görevine başlayan Mesut Güner'e iadei ziyarette bulunduk. Sayın rektörümüze görevinde başarılar diler, kentimize ve üniversitemize hayırlı olmasını temenni ederim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha