Kemer’in Deniz Caddesi üzerinde içme suyu hatları yenileyen ASAT Manavgat Ilıca oteller bölgesinde de kanalizasyon çalışması yapıyor.

Antalya’nın bütün ilçelerinde altyapı yatırımlarına aralıksız devam eden Büyükşehir Belediyesi ASAT ekipleri, turizm sezonu öncesi turistik bölgelerin alt yapı eksikliklerine ağırlık verdi. Turizm alanı içerisinde kalan bölgelerde sezon öncesi bakım yapılıyor. Bu kapsamda, Kemer’in Deniz Caddesi üzerinde içme suyu hattı ile ilgili çalışma yürütülüyor.

1 HAFTA İÇİNDE TAMAMLANACAK

ASAT ekipleri, cadde boyunca eskiyen ve sık sık sorun arızalara neden olan içme suyu hattını yeniliyor. Yaklaşık bin metre uzunluğunda eski boruların yerine dünya standartlarında yeni borular döşeniyor. Böylece, kesintisiz içme suyu sağlanırken, onarım çalışmalarının yol açtığı maddi gider ve geçici rahatsızlıkların önüne geçilmiş olacak. ASAT yetkilileri çalışmaların 1 hafta içinde tamamlanacağı ardından asfaltlama işlemi ile yeni hattın hizmete gireceğini belirtildi.

ILICA’NIN ALTYAPI SORUNU BİTİYOR

ASAT ekipleri, bir süre önce işe başladıkları Manavgat Ilıca’da oteller bölgesinde kanalizasyon çalışması yapıyor. Bölgede zeminden 3.5- 4 metre derinlikte palplanş sistemi kullanılarak çalışılıyor. 600 metrelik kısmı tamamlanan imalatın kalan 800 metrelik kısmının kısa sürede bitirileceği belirtildi. Sezondan önce hizmete sunulacak proje ile Ilıca oteller bölgesindeki altyapı sorunu sona erecek.