Antalya Okul Sporları Faaliyet Programı kapsamında, Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Bocce Petank İl Şampiyonası, 11-12 Nisan tarihlerinde Kemer Ralli Alanı Petank Sahası’nda yapıldı. Şampiyonaya Antalya’nın 13 ilçesinden 84 okul grubu katıldı.  

KEMER’İN GURURU OLDULAR

Küçükler (11-12 yaş grubu), Yıldızlar (13-14 yaş grubu) ve 15 yaş üstü kategorilerinde yapılan şampiyonada toplamda 350 sporcu mücadele etti. Şampiyonaya Kemer’deki çeşitli okullardan katılan 56 öğrenciden 26’sı çeşitli madalyalar alarak ilçeyi başarı ile temsil ettiler. Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü de olan Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu Antalya İl Temsilcisi Saadettin Karatekeli, “Birinci ve ikinci olan Kemerli sporcular Akdeniz Bölge Şampiyonası’nda Antalya’yı temsil edecek” dedi. 

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Şampiyonada başarılı olan tüm sporcuları kutlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin başarısı bizim için gururdur. İlçemizi başarıyla temsil eden Bocce takımlarına desteklerimiz sürecektir.” şeklinde konuştu. B. İnanç KUTLU