Kemer'e ve mahalleye dönüşen beldelerine emeği geçen eski ve yeni belediye başkanları ile meclis üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün Grand Haber Otel’de düzenlediği yemekte bir araya geldi.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Kemer’e büyük hizmetler veren eski belediye başkanları, yeni ve eski meclis üyeleri ile Büyükşehir Yasası ile kapanan Beldibi, Göynük, Çamyuva ve Tekirova belediyelerinin eski ve yeni belediye başkanları ile meclis üyelerinin buluştuğu yemekte konuklar; Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, başkan yardımcıları Kemal Yüksel, Ahmet Can, Nuray Minta ve birim müdürleri tarafından kapıda karşılandı.  

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Yemekte Kemer’in ilk Belediye Başkanı merhum Mehmet Emin Minta’nın eşi Nuriye Minta, Göynük’ün ilk Belediye Başkanı Azmi Şirinler, Çamyuva ‘nın ilk Belediye Başkanı Okan Akman, Çamyuva eski Belediye Başkanı Ahmet Can başta olmak üzere tüm eski başkanlar ile meclis üyelerine teşekkür plaketi veren Başkan Gül, Kemer’e emeği geçen herkese teşekkür etti.  Yemekte Kemer Belediyesi’nin mevcut belediye meclis üyelerine de teşekkür plaketi verildi.

“SİZE MİNNETARIZ”

Kemer’in bu günlere gelmesinde ilçenin eski belediye başkanları ve meclis üyeleri ile şimdi mahalleye dönüşen beldelerin eski belediye başkanlarına ve meclis üyelerine çok şey borçlu olduklarını kaydeden Başkan Gül, “ Kemer’e büyük ve önemli hizmetler veren çok değerli başkanlarımıza ve meclis üyelerimize minnettarlığımızın sembolü olarak bir plaket vermek istedik. Sizin fikirleriniz her zaman bize ışık tutuyor. Kemer’i daha ileriye götürmenin gayreti içindeyiz” dedi.

SEZONDAN UMUTLUYUZ

Bu yıl turizmden beklentilerinin de yüksek olduğunu kaydeden Başkan Gül, “Gerek altyapı hizmetleri konusunda, gerekse sosyal belediyecilik konusunda önemli hizmetler verdik. Üstelik bunu çok kısıtlı bütçelerle yaptık. Geçen yılki uçak krizinin turizmi geriletmesi ve darbe girişimi sonrası yaşanan ekonomik kriz nedeniyle belediyemiz 60 trilyona yakın alacağını tahsil edemedi. Bu yıl turizm sezonundan çok umutluyuz. İnşallah turizm iyi giderse belediyemiz alacaklarını tahsil ederek ilçeye daha iyi hizmetler verecek. Kemerimiz ve Kemerli hemşerilerimiz en güzeline layıktır” şeklinde konuştu. Haber merkezi