Kemer Belediyesi Sanat Danışmanı Nagihan Elibol'un organize ettiği Kemer Sanat Günleri Sergisi'nin açılışını Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül gerçekleştirdi. Sergi açılışına başkan yardımcıları Nuray Minta ile Kemal Yüksel de katıldı. Farklı kentlerden gelen 29 sanatçının 42 eserinin yer aldığı resim, fotoğraf ve heykel sergisini gezen Başkan Gül, sanatçılarla tek tek sohbet ederek eserleri hakkında bilgi aldı.

Katkılarından dolayı Başkan Gül'e teşekkür plaketi verildi. Feryal Taneri ise yaptığı Mustafa Gül portresini de hediye etti. Başkan Gül, "Kemer Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanındayız. Bu sergi ilçemize yeni renk getirdi. Tüm sanatçılarımıza başarılar diliyorum" dedi.

30 Nisan'a kadar sürecek serginin gezici olacağını kaydeden Nagihan Elibol da "Sanat düşünebilen, gerçeği görebilen ve toplumu anlayabilen insanların işidir. Hedefimiz halkın sanatla iç içe olmasını sağlamaktır. Bu nedenle sergimiz sadece Sanat Sokağı'yla sınırlı kalmayıp Kemer'in diğer caddelerinde de sanatseverlerle buluşacak. Sergimizi ikinci gün Liman Caddesi'nde, üçüncü ve dördüncü günlerde de Cumhuriyet Meydanı'nda tekrar edeceğiz" dedi. DHA