KETAV'ın yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Kemer Belediyesi ve KETAV Başkanı Mustafa Gül, 1994 yılında kurulan ve üye sayısında büyük düşüş olan KETAV'ı yeniden canlandırmak için görev başına geldiklerini söyledi. Vakfı Kemer bölgesinin tanıtımında kullanmak istediklerini, bu nedenle otelleri ve birçok işletmeyi KETAV'a üye yaptıklarını belirten Başkan Gül, "Yaklaşık olarak irili ufaklı 400 civarında otele sahibiz. 308 ruhsatlı otelimiz var. Bunun yanında biz sadece otellerle de kalmıyoruz. Seyahat acentelerini, ATSO'yu, Kemer Ticaret Odası'nı, Kemer'deki taksi duraklarını, dolmuş duraklarını, bunların hepsini artık bu vakfın içerisine alıyoruz. Tabi belki biraz geç de kaldık. Tanıtımlarda biliyorsunuz eylül, ekim gibi bunların bütçelerini bağlamak gerekiyor. Ama bu sene de belediye destekli, yine vakfa üyeliğini yapan arkadaşların destekleriyle fuar sürecimizi hemen hemen bitirdik. Zaten bir Kazakistan fuarı kaldı, orada belediyemiz katılıyor. Esasen biz bütün planlarımızı önümüzdeki yıla göre yapacağız" dedi.

Kemer Belediyesi olarak bu sene Onur Air ile anlaşma yaptıklarını aktaran Başkan Gül, "Onur Air'in hem dergilerinde hem de bir uçağının üzerinde Kemer logosu, uçak içerisinde broşür ve harita dağıtmak gibi çalışmalarımız var" diye konuştu. Kemer'deki bütün oteller ve kurumları KETAV'a üye yapmak için çalıştıklarını belirten Başkan Gül, katılım sayısı arttıkça yönetim kurulu üyesini de artıracaklarını, her kesimden yönetici almak istediklerini vurguladı.

İlerleyen süreçte herhangi bir sıkıntı çıkmazsa nisan sonu gibi Gaziantep'ten başlayan bir gezi düzenleyeceklerini kaydeden Gül, "Antep'teki seyahat acentelerini gezeceğiz. Sırasıyla İzmit, Samsun, Trabzon gibi illeri gezerek Kemer tanıtımını gerçekleştireceğiz. Bu yaptığımız çalışmalar ile 50 binlerde olan iç pazar sayımızı geçen yıl 700 bin rakamlarına kadar yükselttik. Burada hedefimiz 1 milyon kişiyi iç pazardan Kemer'e getirebilmek. İnşallah onda da hep beraber başarılı olacağız" dedi. DHA