Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin de bağlı olduğu Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’nun 14’üncü Başkanlar Kurulu Toplantısı, 29 Mart -1 Nisan tarihleri arasında Kemer’in Kiriş Mahallesi’nde yapılıyor.

BAŞKAN GÜL'E TEŞEKKÜR

Toplantıyı düzenleyen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı , Akdeniz Gazeteciler Federasyonu ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni ve konfederasyon yönetim kurulu üyeleri, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ü makamında ziyaret etti. Heyet adına konuşan Nuri Kolaylı,  Başkan Gül'e destek ve katkıları için teşekkür etti

GÜL: ONUR DUYUYORUZ

Toplantı yeri olarak Kemer’i seçtikleri için konfederasyon yöneticilerine teşekkür eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Gazeteci dotlarımızın zirvesine ilçemizde ev sahipliği yapmaktan Kemer halkı olarak onur duyuyoruz.  Kemer'de bulunan gazeteciler cemiyet başkanlarına Toplantıda alınan kararların hayırlı olmasını dilerken, gazeteci dostlarımızı ilçemizin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerin keşfetmeye davet ediyorum” diye konuştu.

177 GAZETECİ KATILIYOR

Çeşitli kentlerin gazeteciler cemiyeti başkanları ve yöneticilerinden oluşan 177 gazetecinin katılacağı toplantıda başkanlar kurulu toplantısının yanı sıra paneller ve eğitim seminerleri gerçekleştirilecek. Toplantı 1 Nisan'a kadar devam edecek.