Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'da yapılan Türkiye Kulüplerarası Yıldızlar Halk Oyunları Şampiyonası'nda, 11 il arasında birinci olan Kaş Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi, ilçeye gelişinde büyük coşkuyla karşılandı. Karşılama sonrası okul bahçesinde tören düzenlendi. Törene, Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Atatürk Ortaokulu Müdürü Hüseyin Yoldaş, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, folklor eğitmenleri öğretmen Hasan Ardıç, turizmci Mehmet İzat, okul öğretmen ve öğrencileri katıldı.

Şampiyon ekibe Kaymakam Bilgihan Bayar, Belediye Başkanı Halil Kocaer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan birer madalya taktı ve çeşitli hediyeler verdi.

Kaymakam Bilgihan Bayar, "Önce il, sonra bölge birincisi olarak büyük bir başarıya imza attınız. Bundan sonrasında sizden Türkiye birinciliği bekliyoruz. Türkiye birincisi olmanız için her türlü destek verilecek. Başarı için önce inanacaksınız. Size katkı sağlayan eğiticilerinize, ailelerinize teşekkür ediyorum. Türkiye Halk Oyunları Şampiyonası finallerinin Kaş'ta yapılması için bugünden itibaren gerekli girişimlere başlayacağız. Bunun müjdesini size veriyorum" dedi. DHA