Kaş Belediye Meclisi'nin mart ayı olağan toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Halil Kocaer gündem öncesi, "Bahar mevsimi geliyor. Ülkemizdeki iç ve dış sorunlara rağmen hayat devam ediyor. Dileğim ve ümidim, ülkemizdeki iç ve dış sorunlarını bir an önce çözüme kavuşması. Huzurun ve güvenin bir an önce sağlanması" dedi.

Ardından gündem maddelerine geçildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından Kaş Belediyesi'ne hediye edilen çöp toplama aracının hibe olarak kabul edilmesi ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne kaydının yapılması oy çokluğuyla kabul edildi. Çeşme Mahallesi'ndeki 209 ada, 1 parseldeki Güneş Enerji Santrali olarak planlanan alanda yapılması planlanan imar değişikliği oybirliğiyle İmar Komisyonu'na havale edildi. Gökçeören Mahallesi Gökseki mevkiinde eğitim tesisi yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis edilen alanda yapılması planlanan 1/1000 ölçekli plan değişikliğinin İmar Komisyonu'na havale dilmesine oybirliğiyle kabul edildi. 

Çavdır Mahallesi'nde 149 ada 89 parsel üzerinde eğitim tesisi yapılması planlanan alandaki imar değişikliği oybirliğiyle kabul edildi. Gelemiş Mahallesi'ndeki belediyeye ait olan 1 adet müstakil, 3 adet de hisseli parselin satılmasına oyçokluğuyla karar verildi.

Meclis oturumu dilek ve temennilerin ardından sona erdi. DHA