Kaş Belediyesi Toplantı Salonu'ndaki genel kurula,Göller Bölgesi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural, İl Ticaret Şube Müdürü Mesut İlter, Kaş Esnaf Odası Başkanı Ali Çalışkan, Kaş Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Kaş Şoförler Odası Başkanı Mustafa Demirtepe, Kaş Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, Kumluca, Korkuteli, Elmalı, Serik, Muratpaşa, Manavgat, Burdur'un Bucak, Yeşilova, Gölhisar, Isparta'nın Senirkent ve Afyonkarahisar'ın Dinar ilçelerinden kooperatif başkanları, kooperatif üyeleri ve bankacılar katıldı.

Divan Başkanlığı'nın Göller Bölgesi Kooperatif Başkanı Ahmet Tural'ın yaptığı genel kurulda, 2016 yılı çalışma ve denetim raporları, gelir ve gider tablosu okundu, oybirliğiyle kabul edildi. 2017 yılının tahmini bütçesi 885 bin lira olarak kabul edildi. 2017 yılında kooperatifin onayıyla kullandırılan kredilerden alınan masraflar, bağış ve yardımlar görüşülerek karara bağlandı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ramazan Çetin, yaptığı konuşmada geçen yıl Kaş esnaf ve sanatkarına 18 milyon 780 bin lira kredi kullandırdıklarını, esnaf ve sanatkarın ayakta kalmasını sağladıklarını söyledi.

Genel kurul, Bölge Başkanı Ahmet Tural'ın, İlçe Başkanı Ramazan Çetin'e takdir belgesi ve başarı plaketi vermesiyle sona erdi. DHA