Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)- İYİ Parti'den milletvekili aday adaylığı için Demre Belediye Başkanlığı görevinden istifa eden Okan Kocakaya, belediye personeliyle vedalaştı.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlediği toplantıda personele seslenen Okan Kocakaya, "Lafı fazla uzatmadan istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. İnşallah sizleri ve Demre'mizi daha yüksek makamlarda ve mevkilerde temsil edeceğim. Bugüne kadar yaptığımız 20 proje ve 200'ün üzerindeki hizmette hepinizin emekleri var. Allah sizlerden razı olsun. Ne yaptıysak hep beraber yaptık. Bundan sonra da bir abiniz, bir kardeşiniz olarak telefonum her zaman açık. Bir isteğiniz olduğunda elimden ne geliyorsa yapmaya her daim hazırım" dedi.

Okan Kocakaya, yayımladığı videoyla da Demrelilere teşekkür etti. Doğduğu ve doyduğu topraklara hizmet etme fırsatı bulduğu için minnettar olduğunu söyleyen Okan Kocakaya, "4 yıl boyunca birçok hizmete birlikte imza attık. Sanayi, sosyal yaşam alanı, güneş enerji santrali, spor tesisleri, sosyal tesisler ve en önemlisi sahillerimizi geri kazandık. Demre'yi makus talihinden kurtardık. 4 yıl boyunca adaletli bir şekilde hizmet ettik. Bu süreçte beraber çalıştığım meclis üyelerime, siyasi parti ilçe başkanlarıma, muhtarlarımıza ve en önemlisi fedakar belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Demre'mizi yerelde ve ulusalda en iyi şekilde temsil ettik. Bugün itibarıyla Demre Belediye Başkanlığı görevimden sizlerin bir evladı olarak, sizlerin sesini, Demre'mizin sesini Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde daha gür duyurabilmek için görevimden ayrıldım. İnşallah bu görev nasip olursa sizlere, Demre'mize, Antalya'mıza, milletime, memleketime hizmet etmekten onur duyacağım. Bu bir veda değil, vefa. Bu bir son değil yeni bir başlangıç" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha