Kayseri’de Belediye ekipleri Pazar yerlerinde seyyar satıcılara karşı denetim yaptı. Bir kamyon dolusu karpuza el koyan zabıta ekipleri, satıcının tepkisiyle karşılaştı. Tepki üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Bir kamyon dolusu karpuzunun zabıta ekipleri tarafından el konularak kepçe ile belediye kamyonuna taşınmasına tepki gösteren satıcı o anları cep telefonları ile saniye saniye görüntüledi.

“BİZ VATAN HAİNİMİYİZ, 9 TANE ÇOCUK EKMEK YİYOR, ÇALMADIM PARASIYLA ALDIM”

Cep telefonu ile zabıtaların karpuzlarına el koymasına görüntüleyen seyyar satıcı, ” Kepçeyle yüklüyorlar. Kamyonu doldurdular. Faturam var. Çevik kuvvet, zabıta hepsi geliyor. Yazık, biz para verdik, emek verdik buna. Hırsızlık yapmıyoruz. Ben Suriyeli değilim. Parasıyla aldım, faturası, her şeyi var. Yazık, günah değil mi. 9 tane çocuk ekmek yiyor buradan. Biz vatan haini miyiz. Terörist olsak, vatan haini olsak, Suriyeli olsak bunu bize yapmazlar. Herkes elini, kolunu bağlamış izliyorlar. Faturası var. Halden aldım. 10-15 bin liralık sermayemi alıyorlar, çöpe atıyorlar. Çalmadım arkadaş bunu parasıyla aldım. Hırsızlık yapmıyorum. Gece, gündüz burada ekmeğimi bekliyorum. Herkes yatağında yatarken ben burada ekmek parası kazanmak için bekliyorum. Emeklerim böyle gidiyor” dedi.

Sosyal medya sitelerinde yayılan görüntüler birçok vatandaş tarafından paylaşıldı. Paylaşımın altına çok sayıda yorum yapıldı.