Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluru ile Adalet ve Kalkınma Partisi Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı olarak atandı.
Atay Uslu’nun Meclis İnsan Hakları İnceleme Komisyonu üyeliği, TBMM Mülteci Hakları Alt Komisyonu Başkanlığı, TBMM Akdeniz Ülkeleri Parlamenterler Asamblesi üyeliği görevleri devam etmekte.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN OLURU İLE ATAY USLU GÖREVLENDİRİLDİ
Daha önceki dönemde tanıtım ve medya başkan yardımcılığını yürüten Antalya Milletvekili bu kez Recep Tayip Erdoğan'ın oluru ile Ak Parti Sosyal politikalar Başkan yardımcılığına görevlendirildi.
Antalya'nın her noktasında Antalyalılarla buluşan, tarım, turizm sektörleriyle ve yatırımlarla yakından ilgilenen Atay Uslu, Meclis temposu ve özellikle Dünyanın da, Türkiye’nin de en önemli gündemi olan sığınmacılar konusundaki TBMM Mülteciler Komisyonu çalışmaları ile dikkat çekiyor. Milletvekili Atay Uslu'nun Genel Merkezde bu görevlendirme ile göç, uluslararası koruma ve iltica konusunda çalışacağı öğrenildi.
Antalya Milletvekili Atay Uslu'nun, “Antalya’yı Seviyorum’’ sloganı ve ’’Uslugiller’’ çalışmalarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor.