Finike ve çevre ilçe halkının güvenini ve sevgisini kısa sürede kazanan Lider sürücü kursu büyüyen ve ilk tercih edilen kurumlardan biri olmayı başararak yoluna devam ediyor.


2016 yılında Batı Antalya’da Kamyon ve Tır ehliyeti vermeye başlayan Lider Sürücü Kursu bu yılda B Sınıfı otomatik vites otomobil ehliyeti vererek hizmet veriyor. Manuel vitesin yanı sıra otomatik vites seçeneğini de Ocak ayında itibaren kursiyerlerine sunmaya başlayan Lider Sürücü Kursu, Kursiyer memnuniyeti ve isteği doğrultusunda, Eğitim ve Hizmet kalitesini sürekli yenilemeye, geliştirmeye devam ederek, araç filosunu da yeniledi.


Özel Finike Lider Sürücü Kursu Kurucusu Samet Kocakaya yaptığı açıklamada, “Bizler Trafiğe, bilgili sağduyulu, Trafik kültürü gelişmiş bilinçli sürücüler yetiştirmek için özel bir önem vermekteyiz. Kursiyerlerin başarısını daha da yükseltmeyi ilke edinerek, sürekli kendimizi yenilemeye, sunduğumuz eğitim hizmetlerini geliştirmeye devam ediyoruz. Özellikle başkalarına ve çevreye saygılı, Trafikte özgüven kazanmış başarılı sürücüler yetiştirmek bizim öncelikli misyonumuzdur. Bu tür bilinçli sürücüler yetiştirmenin de kıvancını yaşıyoruz” dedi.