Finike Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Finike İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Finike ve Kumluca ilçelerinde (28) şüpheli şahsın ikamet ettikleri evlere ve işyerlerine Kasırga operasyonu düzenlendi.

Yapılan operasyonda (28) şüpheli şahıstan 22 kişi yakalandı. Yapılan yakalamalar ve aramalar sonucunda; (50) gram eroin (70) gr metamfetamin maddesi (60) gram Hibrit kenevir tohumu (32) adet uyuşturucu hap (20) kullanımlık LSD (A4) uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti suçundan yakalanan 22 şüpheli gözaltına alındı. 6 şahsın yakalama çalışmalarına devam ediyor

Ayrıca Şüpheli M.İ. isimli şahsın, mağdurları Finike ilçe sahilinde bulunan işyerinde A.K., B.B. ve M.C.İ. isimli şüpheli şahıslar ile birlikte zorla alıkoyarak mağdurları darp ettikleri cep telefonlarını izinsiz olarak inceleyerek ele geçirdikleri ve verileri sosyal medya hesaplarında paylaştıkları, alıkonulan mağdurları darp ederek zorla senet imzalattıkları tespit edilmiştir. Yapılan aramalarda;

4 adet cep telefonu, 1 adet pompalı av tüfeği, 1 adet balta, 1 adet beyzbol sopası, çok sayıda senet ve boş imza attırılmış kağıtlar ele geçirildi.

FETÖ ELEBAŞININ CD'LERİ ELE GEÇİRİLDİ

Şüpheli M.İ. İsimli şahsın işyerinde yapılan arama da FETÖ / PDY Terör Örgütü elebaşı Fethullah GÜLEN’e ait CD’ler ele geçirilerek FETÖ / PDY terör Örgütüne üye olmaktan adli işlem başlatıldı. DHA