İmzalanan protokolle Finike ilçesine bağlı Elmalı yolu üzerine çocukların eğitim göreceği Kur’an Kursu yapılacak. 1760 m² alana 2 katlı olarak inşa edilecek projeyle, çocukların etkinlik ve oyunlarla birlikte dersleri verimli öğrenmeleri amaçlanıyor.

Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Yücel Aytekin ile Finike ilçesinde yapılacak olan Kur’an Kursu için protokol imzaladı.

Antalya Valiliği’nde düzenlenen protokol törenine Vali Ersin Yazıcı’nın yanı sıra, Finike Kaymakamı Zafer Sağ, İl Müftü Vekili Osman Demirel ve hayırsever Yücel Aytekin katıldı.

Hayrın yapılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini ileterek başlayan Vali Yazıcı; “Bazı hayırseverlerimiz ile okul protokolü, bazılarıyla spor salonu, bazılarıyla da farklı birçok projenin protokolünü yapıyoruz. Hepsinin ortak amacı Antalya’mızı, ülkemizi daha ileriye taşımak. Çocuklarımızı, her yönüyle bedenen ve ruhen en iyi şekilde yetiştirmemiz, geleceğe hazırlanmamız gerekiyor. Gençlerimize ve çocuklarımıza yaptığımız her yatırım, ülkemizin geleceğine yaptığımız yatırım olduğuna inanıyorum. Çocuğa verilen eğitim, geleceğini ve aile hayatını şekillendiriyor. İmzalamış olduğumuz protokollerle eğitim altyapımızın güçlenmesine katkı sunan herkese teşekkür ediyorum. Hayırseverimizin Allah hayırlarınızı kabul etsin.” dedi.

Kur’an Kursu Protokolü’nün imzalanmasının ardından Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Yücel Aytekin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.