Finike Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sıtkı Çobanoğlu, Finike Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Cihangir Kolak ve Finike Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Ziya Aydemir ile Medikum Hastanesi Başhekimi Galip Öztekin arasında imzalanan anlaşma kapsamında yaklaşık 2 bin üye ve bakmakla yükümlü oldukları yasal sınırlar dahilindeki birinci derece yakınları indirimli sağlık hizmeti alacak. Protokol imzalama töreninde Hastane Müdürü Salim Yılmaz’da hazır bulundu.

Finike Esnaf Odaları ile imzalanan protokol kapsamında, oda üyeleri, personeli, Yönetim Kurulu ve bakmakla yükümlü oldukları yasal sınırlar dahilindeki birinci derece yakınları Özel Medikum Hastanesi’nde ayakta ve yatarak gerçekleştirilen tedaviler sırasındaki tüm tahlil, tetkik, ameliyat ve yatan hasta hizmetlerinde oluşan fark ücretlerinde yıl boyunca %20 indirim, doğumlarda yasal olarak alınacak fark üzerinden %20 indirim, check up paket tutarı üzerinden %20 indirim olanağından faydalanacak.

Özel Medikum Hastanesi Başhekimi Galip Öztekin yaptığı açıklamada, “Finike Esnaf Odaları ile yaptığımız karşılıklı anlaşma ile ülkemizin kalkınmasında, gelişmesinde büyük emeği olan ve elini taşın altına koyarak bu memleketin ileriye gitmesi için uğraş veren esnafımız, hastanemizden indirimli sağlık hizmeti alacaklar. Hastanemizde toplam 230 kişi çalışıyor. Her branşta başarılı uzman doktorlarımız var. İstihdam sağlarken bölgemizden olmasına dikkat ettik. Bu hastane sizin. Herkes hastanesine sahip çıkmalı. Protokol esnaf odalarımıza ve bizlere hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Oda Başkanları Çobanoğlu, Kolak ve Aydemir, “Özel Medikum Hastanesine böyle bir protokol hazırladıkları için esnafımız adına çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyoruz. Protokolün hayırlı olmasını diliyoruz” dediler.