Finike MYO öğretim görevlisi Çetin Polat moderatörlüğünde gerçekleştirilen Kariyer Günleri programına, CMA CGM Güney Türkiye Gemi Acenteliği Antalya Şube Müdürü Tuncay Kavuz, Arkas Lojistik Antalya Satış ve Pazarlama Müdürü Kamuran Ekmekçi, Finike Marina Setur Müdürü Ziya Dal konuşmacı olarak katıldı.

Deniz ve Liman İşletmeciliği Bölümü öğrencilerinin katıldığı programda konuşmacılar; personel alımları, sektörlerindeki bölgesel ve küresel gelişmelerle firmaları hakkında bilgi aktardı. Bilgi alışverişiyle geçen toplantıda, öğrencilerin kendi alanlarına ilişkin sektörel gelişmeleri yakından takip etmelerinin önemli olduğu vurgulandı.

Finike MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Önder Kabaş, "Sektör temsilcileriyle öğrencileri bir araya getiren bu tür etkinlikler, çalışma hayatına atılacak gençlerimize ışık tutması ve yön verecek olması açısından çok önemli. Okul olarak bu etkinlikleri önemsiyor ve destekliyoruz. Bilgi ve tecrübeleriyle öğrencilerimizi aydınlatan sektör temsilcilerine ve programı hazırlayan idari personele çok teşekkür ediyorum" dedi. DHA