Finike’de emlak sektör konusunda açıklamalarda bulunan Emin Madenci şunları söyledi:

İLÇEMİZDE KALİTELİ MÜTEAHHİTLERİMİZ VAR
“Emlak piyasası şu anda Finike için olumlu. Dolayısıyla bölgemizde Emlak sektörü çok iyi gidiyor. Finike’deki müteahhitlerimiz işlerini çok düzgün yapıyorlar. Müteahhitlerimiz binaları yaparken, kaliteli düzgün yapmaya çalışıyor. Bunun için Finike'de yatırım konusunda sıkıntı çekmiyoruz. Finike’mize yatırım yapan herkesi kucaklıyoruz. Gece, gündüz güvenlik güçlerimiz, kolluk kuvvetlerimiz herkes 24 saat görev esasına göre çalışarak Finike’mizi yaşanabilir hale getirdiler.”

KONUT FİYATLARIMIZ ANTALYA'DAN DAHA YÜKSEK
Finike’yi kur farkı etkilemedi diyen Emin Madenci, “Finike sürekli göç alıyor. Kültürlü insanların tercih ettiği bir ilçe konumuna geldi. Dışarıdan ilçemize gelen insanlar konut veya arsa alarak yatırım yapıyor. Bizim müteahhitlerinin kaliteli olması nedeniyle konut satışında sıkıntı çekmiyoruz. Antalya merkezinden konut fiyatlarımız daha yüksek seviyede” şeklinde konuştu.

FİNİKE DOĞRU YÖNETİLİYOR
Finike'nin doğru yönetildiğini söyleyen Madenci, "Finike’mizin doğası, denize yakın olması ve doğru yönetilmesi konut fiyatlarına yansıyor. Devlet yatırımları, belediye başkanımızın, milletvekilimizin, ilçe siyasetçilerinin uyumlu çalışmaları birlik ve beraberlik sağladı. Finike'de yaşam kalitesi yükseldi. Son beş yıl içinde belediye başkanımız hiç durmuyor, gece gündüz demeden çalışıyor. Bu başarılı çalışmaların meyvesini alıyoruz. Konut fiyatların değer kazanması ilçe yönetiminin başarısıdır" dedi.