Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Finike ziyareti kapsamında Ak Parti İlçe teşkilatını ve Finike Belediyesini ziyaret etti. İlçe teşkilatında basına kapalı yapılan ziyaretin ardından Abdurrahman Öz, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Öz’ün ziyaretlerine Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ve İlçe Başkanı Osman Aladağ eşlik etti.

Seçildiği günden bu yana belediyenin yaptığı yatırımlarla ile ilgili detaylı bir sunum hazırlayan Başkan Sarıoğlu, ilçede yapılan yatırımlarla ilçenin çehresinin nasıl değiştiğini anlattı. Sarıoğlu, yaptığı sunumda; beton ve parke santrali, millet kıraathanesi kitap cafe, asfalt çalışmaları, yan yol, gökliman sosyal tesisleri, restore edilen eski belediye binası, kapalı ve açık düğün salonları, köyden mahalleye dönen yerlere çok amaçlı yapılan salonlar, yeni belediye hizmet binası, alınan araçlar, hanımeli cafe, kadın kooperatifi, masal park, 150 adet çocuk parkı, Abdülhamit Han parkı, hasyurt piknik alanı, 100. Yıl spor kompleksi, ağaçlandırma, peyzaj çalışmaları ve son olarakta yapılan sosyal hizmetlerden bahsetti.

Başarılı sunum için Başkan Sarıoğlu’nu tebrik eden Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, “ziyaret ettiğimiz hiç bir yerde bu kadar uzun zaman kalmadım. Hiç sıkılmadan sunumunuzu dinledim. Hakikaten yapılan sunumla ilçenin çehresinin değiştiğini görüyoruz. Belediye başkanı olarak farkınızı gösterdiniz. Yaptığınız hizmetlerden dolayı Allah razı olsun” dedi.

Ayrıca Finike Belediye Meclis Üyeleri ile basına kapalı bir toplantı yapıldı. Toplantının ardından yemeği geçildi. Yemekten sonra Öz ve ekibi ilçeden ayrıldı.