Bir türlü tekrar başlayamayan Kurtlar Vadisi'nin yerine, Nöbet isimli yeni bir askeri diziyi ekranlara getirmeye hazırlanıyor.

Kurtlar Vadisi beklenirken sürpriz bir şekilde Nöbet isimli dizi için kolları sıvayan, dizi de oyuncu olarak değil de sadece yapımcı olarak yer alacak olan Necati Şaşmaz’ın yeni dizi projesi’nin hazırlıkları Elmalı ilçesinde sürüyor.

İlçe’de adeta küçük bir kasaba yaratılırken, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin’de Pana Film için elinden gelen desteği verdi. İki başrol oyuncusu ve yönetmeni daha dizi başlamadan ekipten ayrılırken, kadrosunda ki bir kaç kişi dışında tüm isimler büyük bir gizlilikle saklanıyor.

Asker konulu bir dizi olacak olması nedeniyle karakol inşa edilirken, yatakhane, yemekhane ve eğitim alanlarından oluşan alanlarda inşa edildi. Yine dizi de kullanılacak olan askeri araçlar, helikopterler ve teçhizatlarda alana yerleştirildi.

Elmalı Belediyesi’nin beldeye olacak olan katkısı nedeniyle elinden gelen tüm desteği verdiği dizinin arka planında 200 kadar kişi görev alacak.