Türkiye, Romanya, Bulgaristan ve İspanya’dan 18-30 yaş arası27 genç “IdeasThat Mobilize Money” isimli bu projede kariyerlerini planlamak ve bu konuda insanları bilgilendirmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

23 Aralıkta başlayan ve 28 Aralık 2019 tarihinde sona erecek olan proje;Girişimcilik ve Kariyer Yönetimi Kulübüüyelerince hazırlanmış olup Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından onaylanmıştır.  Zift Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim Derneği tarafından desteklenen bu projeye katılan gençler, gerçekleştirdikleri faaliyetlerle,katılımcıların girişimcilik hakkında yeni bilgiler edinmesini sağlarken, aynı zamanda projenin yaygınlaştırılmasına katkı sağlayarak konu ile ilgili yerel halkın farkındalık kazanmasına destek olmaktadır.

Zift Eğitim Derneği Başkan Yardımcısı olan ve Aydın Barosuna bağlı olarak görev yapan Av. Ertan Derin; gençlerin kariyerini planlaması ve kendilerine bir gelecek hazırlamasının topluma da büyük faydaları olacağına dikkat çekmiştir. Bu anlamda Erasmus Plus projelerinin yaygınlaştırılmasının önemine vurgu yapmıştır.