Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen Küçük Kız ve Erkekler Futsal Turnuvası final maçları ve ödül töreniyle sona erdi.
Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı Küçük Kız ve Erkekler Futsal Turnuvası final maçları ve ardından düzenlenen ödül töreni ile sona erdi. Kumluca Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvaya 17 okuldan 204 sporcu katıldı.
Erkeklerde turnuvanın final maçında Cumhuriyet Ortaokulu- Atatürk Ortaokulu'nu 5-2 yenerek şampiyon oldu. Atatürk Ortaokulu ikinciliği, Mimar Sinan Ortaokulu ise üçüncülüğü elde etti. Kızlarda Ziya Gökalp Yatılı Bölge Ortaokulu birinci, Adrasan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ikinci, Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu üçüncü oldu.
Dereceye girenlere ödülleri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tekdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü Hizir Güneş, AK Parti İlçe Başkanı Erol Uysal, turnuvaya katılan okulların müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen törenle verildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha