Yusuf DEMİR/ANTALYA,(DHA) - ANTALYALI müzik öğretmenleri Duygu- Ferhat Başbağ çifti, ülkemizde yaşanan deprem felaketinde mağdur olan çocuklar ve yetişkinler yararına düzenlenen konserde gönüllü sahne aldı.

Haşim İşcan Mahallesi'ndeki kültürevinde, 11 ilde yaşanan ve 48 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği doğal afetten canlarını kurtaran ve evsiz-yurtsuz kalarak mağdur olan vatandaşlara moral vermek amacıyla çocuklar ile yetişkinler için tiyatro oyunları hazırlanıyor. Nisan ayında deprem bölgelerinde oluşturulan çadır kentlerde oyunları sahneleyecek olan amatör tiyatro grubunun masraflarının karşılanması, bölgeye yardım ulaştırılması amacıyla bir konser düzenlendi.

SESLERİYLE DESTEK OLDULAR

Farklı okullarda müzik öğretmenliği yapan ve Bilge Sönmez Sahnesi'ndeki konserde gönüllü olarak sahne alan Duygu-Ferhat Başbağ çifti, şarkılarını depremzede vatandaşlar için yorumladı. Duygu Başbağ kemanıyla, Ferhat Başbağ'da gitarıyla repertuarlarındaki şarkıları söyledi. Müzisyen Duygu-Ferhat Başbağ çifti, "Yüreklerimize ateş düşüren deprem bölgesindeki çadır kentlerde tiyatro oyunlarıyla çocuklarımıza, yetişkinlerimize moral verecek olan tiyatro grubuna sesimizle bir nebze de olsa katkımız oldu ise ne mutlu bize. Yolları açık olsun" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Kaynak: dha