Sosyal Dayanışma Gönüllüsü Sebile Şavkar'ın organize ettiği ziyarette Gençler, huzurevinde kalan yaşlılarla sohbet ederken, öğrenci ve yaşlılar arasında duygulu anlar yaşandı.

Huzurevi sakinleri ise ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirirken, gençleri yeniden görmek istediklerini söyledi. Huzurevi sakinleri, ziyaret sırasında gençlerin tertip ettiği eğlenceye katılarak gönüllerince eğlendi.

Bu tarz etkinliklerin gençlerinin sorumluluk bilincini kazanmaları için önemli olduğunu belirten Sosyal Dayanışma Gönüllüsü Sebile Şavkar , “Huzurevi ziyareti, gençlerin sosyal sorumluluklarının farkına varmaları açısından çok önemli. Bu ziyaretle gençlerimizin yaşlılarla sohbet ederek, hayat tecrübelerinden kesitler dinlediler. Yaşlıların nasıl bir süreçten geçtiklerine şahit oldular. Bu tür faaliyetler, toplumsal dayanışma ve iletişim, gençlerin kültürel ve sosyal gelişiminin sağlanması açısından büyük önem taşıyor. İyilik paylaşıldıkça çoğalır. Bu yüzden de herkesi iyilik yarışına davet ediyorum. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Murat Günay’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.