AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Elmalı ilçesinde merkezi hükümet tarafından yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Milletvekili Atay Uslu yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti:
"Antalyamızda yol yatırımlarını her ilçede görmek mümkün ve Batı ilçemizi de birbirine bölünmüş yollarla birbirine bağlıyoruz.

KOLAY ULAŞILABİŞİR ELMALI YAYLASI
✔ Uzun yıllardır beklenilen Elmalı-Korkuteli bölünmüş yol çalışmalarına başladık. 
✔Elmalı- Finike bölünmüş yol çalışmaları hızla devam ediyor.
✔Sebze Üreticileri için önemli Elmalı –Seki yolunun yapımı başlıyor. 
✔Elmalı-Gömbe-Kasaba-Kaş Yolunu yapımına Çomucak-Kasaba mahallelerinde başlanıldı.
Artık Elmalı Yaylası, yeni yollarla Sahilin sıcağından uzaklaşmak isteyenlere artık çok yakın.

ELMALI YAZ SEBZE VE MEYVE ÜRETİM MERKEZİ OLACAK
Gerek verimli ve geniş toprakları ve gerekse artan tarımsal faaliyetler ile Elmalıyı su ile buluşturup yaz sebze ve meyve üretim merkezi haline getiriyoruz.
✔Özdemir Barajı sulama sistemi tamamlandı.
✔Elmalı Gümüşyaka Göleti ve Sulaması, Hacıyusuflar Macun Barajı ve Sulaması ve Bayındır göleti ve sulaması projeleri devam etmekte.
✔Elmalı Gümüşyaka Güldürlü Göleti ve Sulaması ile Çalpınar Göleti ve Sulaması proje aşamasında.
✔Elmalı Türkmentepe Sel Kapanı (Barajı) projesi tarım alanlarının taşkından korunması anlamında önemli.

ELMALI EĞİTİM, SPOR VE KÜLTÜR ALANINDA ÖNEMLİ BİR MERKEZ HALİNE GELİYOR.
Elmalımız yatırımlar ile eğitim, spor ve kültür alanında önemli bir merkez haline geliyor ve bu yatırımlar ile Elmalımız daha da gelişecek ve isminden sıkça söz ettirecek.

✔500 kişilik KYK yurt projesi yapılmakta.
✔Elmalı İmam Hatip Lisesi ve pansiyonumuz tamamlandı. 2017-2018 de artık faaliyete girecek.
✔Elmalı Devlet Hastanemiz tamamlandı ve hizmete açıldı.
✔Sosyal Yardımlaşma Vakfı kanalı ile 100 kişilik Erkek Öğrenci Yurdu ihalesi yapıldı teklif değerlendirme sürecinde inşallah onunda inşaatına başlayacağız
✔Elmalı'mıza Güreşlerin tarihine uygun, çok özel bir er meydanını kazandırma çalışmaları devam ediyor.

ELMALI'DA KÜLTÜR TURİZMİ 
✔Elmalı tarihi dokusu, tarihi irfan merkezleri, mimarisi, geleneği ve yemek kültürü ile kültür turizm açısından bir cazibe merkezi. 
✔Kültür turizmini genişletmek ve geliştirmek için Eski Elmalı evlerinin restorasyonuna, sokak güzelleştirme çalışmalarına, Sufi yolu hayata geçmesi geliştirilmesi projesine devam ediyoruz.

Gerek Elmalı Belediyemiz gerekse Antalya Büyükşehir Belediyemiz hem merkezde hem de mahallelerde çok önemli alt yapı, üst yapı yatırımlarını gerçekleştiriyor, sanatsal-kültürel etkinlikler icra ediyor. Başkanlarımızı kutluyorum, teşekkür ediyorum.

Elmalı ilçemizdeki projeler, yatırımlar için Hükümetimize, Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlarımıza şükranlarımızı sunarız. Projelerin hayata geçmesinde büyük emeği olan başta Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na, İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, Milletvekili Arkadaşlarımıza, Valimiz Münir Karaloğlu'na teşekkürlerimi sunarım."