AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 80. yıl dönümünde minnet ve şükranla yâd ediyoruz. 

Gazi Mustafa Kemal, adını tarihe nakşettirmiş kahraman bir asker, büyük bir devlet adamıdır. 

Gazi Mustafa Kemal’in ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimizin güçlenmesi için yılmadan, yorulmadan çalışmayı sürdüreceğiz.

Türkiye milli birlik ve beraberlik hassasiyetiyle birbirine her geçen gün daha da kenetlenirken, standartlarını her geçen gün yükseltirken, büyüme ivmesini her geçen gün arttırırken, aynı zamanda dünyada da barışın, adaletin, bölgesel refah ve istikrarın kararlı savunuculuğunu da yapmaktadır. 

Cumhuriyetin 95. yıldönümünü dünyanın en büyük havalimanlarından birini, İstanbul Havalimanını açarak iftiharla kutlayan Türkiye, istikrar içinde güçlenmeye ve büyümeye, demokrasinin standartlarını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor.

İnşallah, Cumhuriyetimizin 100. yılında, bugünkünden çok daha güçlü, çok daha müreffeh, muasır medeniyetin üzerine çıkmış bir Türkiye olacaktır. 

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm ecdadımızı şükranla ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun.”